Hoe ziet jouw leven eruit als je geen slachtoffer bent van een trauma?

Ik help je graag jouw ware, authentieke en liefdevolle mens-zijn weer te omarmen. Het resultaat is dat de zwaarte uit je leven verdwenen is en je kunt gaan stralen.

Wat is een trauma?

Een trauma is een diepgewortelde overtuiging die na het doormaken van een heftige gebeurtenis de kwaliteit van leven beïnvloedt. Een trauma uit het verleden is bepalend voor jouw gedrag in het heden.

De onderliggende emotie van het trauma is eigenlijk altijd op de achtergrond aanwezig. Hoe ver je het ook probeert weg te stoppen, het blijft een camouflage omdat de wortels van de oorzaak niet zijn geëlimineerd.

Heel veel mensen kampen met een trauma dat vaak ontstaan is gedurende de jonge kinderjaren. Soms steekt een trauma in het heden de kop op door het voorafgaan van een bepaalde gebeurtenis. Er is herkenning in het heden met het trauma uit het verleden. Met cognitieve gedragstherapie, meditatie en ontspanningstherapie kun je een trauma onderdrukken maar niet oplossen.

 

Hoe ziet een traject eruit?

  • Het ‘Trauma killer’ traject is altijd op maat gemaakt.
  • Een traject starten we middels een eerste kennismaking. Dit kan telefonisch of via Skype en is gratis. Indien gewenst, is een persoonlijke kennismaking ook mogelijk. Dit zal plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Haarlem, dit kost 25 euro en duurt circa 30 minuten. Het doel van een kennismakingsgesprek is om te bepalen of er een wederzijdse klik is.
  • Nadat er een kennismaking heeft plaatsgevonden, starten we met een sessie van 90 minuten. In deze sessie bespreken we onder andere de wijze waarop jouw trauma je leven beïnvloedt en wat jouw doelen zijn. Vervolgens gaan we direct aan de slag met het elimineren van jouw trauma. Vaak zijn er enkele sessies nodig om alle invloeden van jouw trauma te elimineren.
  • Mijn uurtarief is 75 euro (excl. 21% btw voor ondernemers)

Vanuit ervaring weet ik dat er veel positieve energie in je vrijkomt nadat een trauma is getransformeerd en er inzichten ontstaan die van invloed zijn op het toekomstige levenspad. Je bent immers vrij van beperkende factoren waardoor er creatieve inzichten ontstaan die mogelijk van invloed zijn op het invullen van jouw toekomstige levenspad. Indien gewenst assisteer ik je met alle liefde in het manifesteren van jouw (nieuwe) levenspad en missie.

Trauma Killer

Mijn specialisatie is om trauma’s op alle lagen van jouw bewustzijn te elimineren. Dit gebeurt op mentaal-, emotioneel (hart)- en op Zielsniveau.  
Het herbeleven van een trauma gebeurt onder andere door middel van hypnose maar dit lost het onderliggende probleem niet altijd permanent op.
Door middel van regressietherapie maken we contact met jouw Ziel, die je kunt zien als een soort lange termijngeheugen. Er zitten door ervaringen imprints in jouw Ziel opgeslagen die je nodig hebt voor emotionele rijping. Sommige van deze zogenoemde imprints zijn ervaringen uit dit leven, andere imprints uit vorige levens. Deze imprints werken vaak beperkend in je creativiteit, onbevangenheid en speelsheid.

Met de door mij ontwikkelde methode ‘Trauma Killer’ elimineren we alle beperkende invloeden. Het resultaat is dat je onbevangen en vrij kunt genieten van jouw unieke creatie in het leven door je vleugels uit te slaan.

Bekijk onderstaande video over trauma's

"You are the creator of your own destiny"
Xander van der Zijden

Contactgegevens

Locatie praktijk

Oudeweg 147
2031 CC Haarlem
Kvk te Haarlem: 61797944
Btw-nummer: NL136018063B03

Openingstijden

MA 10:00 – 21:00
DI   10:00 – 17:00
WO Gesloten
DO 13:00 – 21:00
VR  9:00 – 16:00