De mol die WEET wie er op zijn kop gepoept heeft

Wellicht ken je het verhaal van de mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.
Met regelmaat lees ik dit boekje voor aan mijn zoontje van 2 jaar oud.

Als je het verhaal niet kent.. De titel geeft al een ‘donkerbruin’ vermoeden waar het verhaal over gaat.

Creativiteit kent geen grenzen! Ook door het verhaal van de mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, kreeg ik spontaan een inzicht dat ik graag met jou deel.
Soms voel ik mij net een mol. Ik sluit mij op en graaf diep in mijn onderbewustzijn om inzicht te krijgen in de dynamiek van diepgewortelde overtuigingen. Hierdoor heb ik inzage in de hoeveelheid shit die ik in mijn leven over mij heen heb gekregen. Deze tijd in stilte doorbrengen is nodig om compromisloos en vanuit groei mijn levenspad en missie te blijven volgen.

De shit begon al na mijn geboorte toen ik een sofinummer kreeg. Een nummer zodat ik mee mocht doen in de malle molen die we de maatschappij noemen.
Vervolgens kreeg ik allemaal shit over mij heen vanuit mijn gezin van herkomst en mijn sociale leefomgeving. Uiteraard ook met de beste bedoelingen maar het blijft shit.
De ‘shit story’ gaat verder want binnen het onderwijs leerde ik wat belangrijk zou zijn met vakken als economie en maatschappijleer. Het interesseerde me niet.
Ik voldeed niet aan prestatiegerichte verwachtingen vanuit huis. Het leven had andere plannen met mij….

Nu het HEDEN:
Inmiddels weet ik wie er op mijn kop gepoept heeft en ook hoe je er vanaf kunt komen.

Daarnaast heb ik een detector ontwikkeld voor alle (bull)shit om mij heen.

Het is tijd voor verandering, een nieuwe wereld, een nieuw paradigma. No more bullshit. De media, de politiek, het onderwijs, de farmaceutische industrie en ga zo maar door…. er zit zoveel SHIT in en dat MOET eruit. Zelfs veel (spirituele) leiders van deze tijd missen één grote voorwaarde van het nieuwe paradigma en dat is EENVOUD.

Zelfverrijking en verheerlijking past niet in de wereld die komen gaat. Alle shit moet eruit, er is geen ruimte voor manipulatie, illusie en drang naar succes.

In het nieuwe paradigma zal de mol/de mens ZIEN. Met waarachtige ogen zal hij naar de wereld kijken om zijn leven ECHT betekenis te geven, dienend aan het grotere geheel.

Het nieuwe paradigma gaat er komen. De grondbeginselen worden in deze tijd gelegd.
De (doelbewuste) geprojecteerde SHIT is niet langer een autoriteit die het leven van veel mensen bepaalt. Onbevangen en speels mag IEDER mens op zijn manier in ZIJN grootsheid gaan staan. Geen maatschappij of geld dat dient als onderliggende drijfveer. Pas dan volgt er (universele) harmonie.

Authenticiteit geldt in de nieuwe wereld als grondbeginsel. Succesvol zijn krijgt een andere betekenis. Voor manipulatie en trucjes is geen ruimte omdat zelfs de mol zal ZIEN.

De nieuwe wereld komt eraan. Misschien duurt het 50 jaar, 100 jaar of langer. Hij komt eraan. Mogelijk voel je en WEET je diep van binnen dat deze TIJD komt. Je voelt de drang om een bijdrage te leveren aan de wereld die komen gaat maar bent ook nog zoekend naar de vorm.

Deel je verhaal, stel je kwetsbaar op en maak stapjes voorwaarts om los te komen. Ieder klein stapje is een investering, zelfs in dingen die je mogelijk nog NIET ziet.

Met het door mij ontwikkelde programma ‘The Big Shi(f)t’ krijg je inzicht in alle shit die je met je meedraagt en ‘eigen’ hebt gemaakt. Door diep te graven in je onderbewustzijn elimineer je de wortels hiervan. Het gevolg hiervan is een nieuw mens. De mens die past in het NIEUWE paradigma. Een wereld van gelijkwaardigheid en oprechte saamhorigheid.

Een fijne en inspirerende dag toegewenst, Xander van der Zijden