Xander van der Zijden (1976)

Mijn achtergrond en persoonlijke interesse is enorm breed. Dit komt door mijn nieuwsgierigheid naar het doel van het leven in persoonlijk en algemene zin.

Als kind was ik al gefascineerd door de magische wereld boven ons. Mijn tienerjaren bracht ik al dagdromend door en reisde op deze wijze innerlijk door het Universum.

Op mijn 23stelevensjaar ben ik bij een bank gaan werken. Binnen afzienbare tijd was ik zakelijk succesvol. Na vijf jaar bij deze bank te hebben gewerkt, maakte ik een switch richting consultancy en recruitment. In loondienst heb ik succesvol verschillende teams en bedrijven voor anderen opgezet.

In 2014 ging het roer om en nam ik ontslag van mijn goedbetaalde management baan. Een proces van (emotioneel) loslaten voltrok zich en creëerde een nieuwe, verbeterde versie van mijzelf. Sindsdien werk ik fulltime als zelfstandig ondernemer, trainer en coach en is mijn leven een groot avontuur. 

De afgelopen vijf jaar heb ik, naast een-op-een sessies, diverse workshops, opleidingen, meerdaagse events, seminars, lezingen en Ayahuasca ceremonies in groepsverband verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en het gedrag leren begrijpen. 

Fascinerend vind ik het hoe alles met alles, vanuit eenvoud, in verbinding is. Het laat ons zien dat we veel meer zijn dan een menselijk lichaam dat een tijdelijk avontuur aangaat.

Graag tot ziens bij één van mijn activiteiten.

Xander van der Zijden

Volg mij op Social Media of nodig mij uit voor connectie:

Xander werkt incidenteel als docent bij het Levenscollege. Het LevensCollege is een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid en biedt ook jou een weg naar levensvreugde. Het LevensCollege verzorgt opleidingen, lezingen, inspiratieworkshops en counseling voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als mens, counselor en organisatie. We adviseren, inspireren en begeleiden van transformatie naar manifestatie. We doen wat werkelijk werkt. Daartoe verbinden we het onbewuste met het bewuste. We maken mensen wakker en heffen illusies op.
Steeds meer mensen voelen behoefte aan zo’n fundamentele verandering. De tijd is er rijp voor.

Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Oudeweg 147, 2031CC Haarlem
  • 0622714878
  • KvK: 61797944 / BTW: NL136018063B03
  • NL23 ABNA 0551377925

© 2019 Xander van der Zijden AllE RECHTEN voorbehouden