Hallo,

Mijn naam is:

Life & Business Coach en Trainer

Sinds 2004 begeleid ik anderen in de rol van coach, therapeut of trainer. In het begin was dit in deeltijd naast mijn baan in het bedrijfsleven maar sinds 2014 is dit volledig als zelfstandig ondernemer.

In loondienst was ik succesvol als consultant of in de rol van manager waarbij ik meerdere afdelingen en bedrijven voor anderen heb opgezet. Anderen enthousiasmeren in een commerciële werkomgeving was mij op het lijf geschreven. Klanten binnenhalen was ook mijn kwaliteit. Ik was in de greep van mijn eigen succes en dit bepaalde, op dat moment, in grote mate mijn geluk.

Toch knaagde er altijd een gevoel van ontevredenheid in mij. Zodra het nieuwe eraf was, keerde ik naar binnen toe en vroeg me steeds vaker af waar ik mijn kostbare tijd aan besteedde? Is dit nu het leven en wie regisseert het? Vragen waar ik, destijds, geen antwoord op had.

In 2014 ging het roer volledig om en nam ik ontslag van mijn goedbetaalde management job. Een proces van (emotioneel) loslaten voltrok zich en creëerde een nieuwe, verbeterde versie van mijzelf. Sindsdien is mijn leven een groot avontuur en doorzie ik steeds beter het grotere geheel. Persoonlijke onrust heeft plaatsgemaakt voor een gevoel van overgave, harmonie en flow. Ik ben letterlijk een nieuw mens geworden!

De afgelopen vijf jaar heb ik, naast een-op-een coachsessies, talloze workshops, opleidingen, lezingen en Ayahuasca ceremonies in groepsverband verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en het gedrag leren begrijpen. 

In mijn leven houd ik mij bezig met twee vragen; Wat beweegt een mens en waarom zijn we hier op deze wereld? Er is nooit één antwoord hierop te geven. Toch heb ik ontzettend veel geleerd in mijn zoektocht naar het antwoord hierop. Dit kreeg ik door mij te verdiepen in verschillende religieuze geschriften en literatuur op het gebied van filosofie, wetenschap, occulte en de werking van het menselijke lichaam. Hierdoor leerde ik de rode draad te zien en kreeg ik zo antwoord op die twee belangrijke vragen. Fascinerend vind ik het hoe alles met alles, vanuit eenvoud, in verbinding is. Het laat ons zien dat we veel meer zijn dan een menselijk lichaam dat een tijdelijk avontuur aangaat.

Met mijn activiteiten probeer ik jouw zelf- en wereldbeeld toe te laten nemen waardoor er inzicht en, indien nodig, heling ontstaat. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent een nieuw mens te worden.

Mijn leven is een aaneenschakeling van transformaties die ik, hoe heftig soms ook, als fantastische leerprocessen heb ervaren. Ook heb ik regelmatig ‘fouten’ gemaakt die achteraf gezien, niet nodig waren. De fouten zorgden voor vertraging in mijn groeiproces. Door deze ervaring is mijn manier van werken als coach en trainer completer geworden en graag deel ik ook mijn leermomenten zodat jij mogelijk niet onnodige vertraging oploopt in jouw eigen groeiproces. 

Mijn werkwijze biedt geen tijdelijke transformatie maar een consistent kleurrijke harmonieuze gedaanteverandering, precies zoals het in essentie is bedoeld. Het resultaat is een nieuw mens, de beste versie van jezelf!

Ontvang gratis ter inspiratie mijn e-boek Het geweten van de mens:

Bekijk ter inspiratie enkele video's van Xander:

Klik op bovenstaand video om meer te horen over de dualiteit.

Klik op bovenstaand video om meer te horen over Xander. My story is your story.

Klik op bovenstaand video om meer te horen over de conditionering van ons brein.

Klik op bovenstaand video om meer te horen over het regisseren van gedachtes.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal door op onderstaand icoontje te klikken!

Contactgegevens

Locatie praktijk

Oudeweg 147
2031 CC Haarlem
Kvk te Haarlem: 61797944
Btw-nummer: NL136018063B03

Openingstijden

MA 10:00 – 21:00
DI   10:00 – 17:00
WO Gesloten
DO 13:00 – 21:00
VR  9:00 – 16:00