Mijn achtergrond en persoonlijke interesse is enorm breed. Dit komt door mijn nieuwsgierigheid naar het doel van het leven in persoonlijk en algemene zin.

Als kind was ik al gefascineerd door de magische wereld boven ons. Mijn tienerjaren bracht ik al dagdromend door en reisde op deze wijze innerlijk door het Universum.

Op mijn 23stelevensjaar ben ik bij een bank gaan werken. Binnen afzienbare tijd was ik zakelijk succesvol. Na vijf jaar bij deze bank te hebben gewerkt, maakte ik een switch richting consultancy en recruitment. In loondienst heb ik succesvol verschillende teams en bedrijven voor anderen opgezet.

In 2004 kwam ik voor het eerst in contact met mediumschap, meditatie en healing. Eindelijk had ik een gevoel van thuiskomen.

In 2014 ging het roer om en nam ik ontslag van mijn goedbetaalde management baan. Een proces van (emotioneel) loslaten voltrok zich en creëerde een nieuwe, verbeterde versie van mijzelf. Sindsdien is mijn leven een groot avontuur en doorzie ik steeds beter het grotere geheel. Dit kreeg ik door mij te verdiepen in verschillende religieuze geschriften en literatuur op het gebied van filosofie, wetenschap, occulte en de werking van het menselijk lichaam.

Fascinerend vind ik het hoe alles met alles, vanuit eenvoud, in verbinding is. Het laat ons zien dat we veel meer zijn dan een menselijk lichaam dat een tijdelijk avontuur aangaat.

De afgelopen vijf jaar heb ik, naast een-op-een sessies, diverse workshops, opleidingen, meerdaagse events, lezingen en Ayahuasca ceremonies in groepsverband verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en het gedrag leren begrijpen. 

MIJN GEZIN

Ik ben woonachtig in Haarlem, getrouwd met Vera en heb twee fantastische zoontjes. In mijn vrije tijd kook ik graag en om de balans te houden loop ik ook hard. Regelmatig wandel ik in de prachtige duinen in mijn leefomgeving en bespeel ik diverse muziekinstrumenten zoals Didgeridoo en Djembé.

MIJN DROOM

Het is mijn levensmissie om de wereld waarin wij leven een stukje mooier achter te laten dan hoe ik hem aantrof. Hemel op aarde creëren is mijn ultieme doel zodat ieder mens kan leven in oprechte vrijheid, harmonie en saamhorigheid in verbinding met zichzelf en zijn omgeving.

Graag tot ziens bij één van mijn activiteiten.

Xander van der Zijden


Ontvang gratis ter inspiratie mijn e-boek Het geweten van de mens:

Bekijk en abonneer je op mijn YouTube kanaal door op onderstaand icoontje te klikken!

Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Oudeweg 147, 2031CC Haarlem
  • 0622714878
  • KvK: 61797944 / BTW: NL136018063B03
  • NL23 ABNA 0551377925

© 2019 Xander van der Zijden AllE RECHTEN voorbehouden