Masterclass
Bezield
Leiderschap

Ervaar de kunst van innerlijke Alchemie

Een prachtig transformatieproces door Lichaam, Ziel en Geest met elkaar te verbinden

Wat is de Masterclass Bezield Leiderschap?

Deze Masterclass is een combinatie van (oosterse) filosofie, universele/harmonie leer, (innerlijke) wetenschap en alchemie. We combineren theorie met praktische oefeningen. Tijdens de Masterclass word je uitgenodigd en uitgedaagd om jouw zelf- en wereldbeeld tot de kern te doorgronden. De Masterclass is een (innerlijke) reis waarbij de grenzen van ons waarnemen doorbroken worden om zo als mens te kunnen groeien. Iedere les is er een nieuw thema.

Wat levert het jou op? 

De Masterclass heeft tot doel een innerlijk transformatie proces teweeg te brengen waardoor jouw bewustzijn zich verruimt en Lichaam, Ziel en Geest met elkaar in verbinding komen en een eenheid vormen. Dit Alchemistische proces betreft het zuiveringsproces van de mens. Een Alchemist leeft in volledige harmonie en is de regisseur, vanuit overgave, van zijn leven. Hij doorziet het grotere geheel en beheerst het spel van het ego. Xander deelt spelenderwijs en op toegankelijke wijze zijn kennis en inzichten die aansluiten op het nieuwe tijdperk waarin wij leven. Het Alchemistische zuiveringsproces dat Xander heeft ontwikkeld, beschrijft vijf diepgaande en essentiële transformaties voor de mens:

Liefde

Van zelfliefde naar onvoorwaardelijke liefde

Wijsheid

Van kennis naar inzicht

Eenvoud

Van de buitenwereld naar de binnenwereld

Synchroniciteit

Van afgescheiden naar verbinding

Genezing

Van onbalans naar balans

Voor wie bestemd?

Om mee te kunnen doen dien je, vanzelfsprekend, nieuwsgierig te zijn naar de zin van het leven. In principe is iedere geïnteresseerde van harte welkom! Het niveau van de lesstof en oefeningen is bovengemiddeld.     

Het is prettig als je al wat ervaring hebt opgedaan met bijvoorbeeld yoga, meditatie, ontspanning oefeningen of innerlijk proceswerk. De oefeningen vinden plaats in groepsverband en in tweetallen.

Algemene en praktische informatie:

  • Lestijden: 10.00 – 16.30 uur.
  • De lesdagen zijn los te boeken op za 22 februari, 18 april en 20 juni 2020
  • Kosten: 95 euro. 
  • Les wordt gegeven door: Xander van der Zijden.
  • De locatie is een zeer mooie grote ruimte (Kerk) in Oud-Beijerland met gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Inschrijven via de website van het Levenscollege. 

Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Oudeweg 147, 2031CC Haarlem
  • 0622714878
  • KvK: 61797944 / BTW: NL136018063B03
  • Bank: NL23 ABNA 0551377925