22-02-2020
Masterclass

Ervaar de kunst van innerlijke Alchemie

Een prachtig transformatieproces door Lichaam, Ziel en Geest met elkaar te verbinden

22-02-2020 Masterclass: Een innerlijke ontdekkingsreis in de Alchemie!

Wil jij werken aan de verruiming van jouw bewustzijn en een transformatieproces bij jezelf teweeg brengen en meer leren over alchemie? 

Kom dan naar de masterclass en ga mee op innerlijke ontdekkingsreis in de alchemie!

Wat gaan we doen?
Deze masterclass is op een combinatie van (oosterse) filosofie, universele/harmonie leer, (innerlijke) wetenschap en alchemie. We combineren theorie met praktische oefeningen. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om jouw zelf- en wereldbeeld tot de kern te doorgronden. De masterclass is een (innerlijke) reis waarbij de grenzen van ons waarnemen doorbroken worden om als mens te kunnen groeien. De datum 22-02-2020 is een zeer bijzondere getallencombinatie en energetisch gezien een portaaldag om explosief innerlijk te groeien.

De combinatie van meestergetal 22 en het getal 2 van de dualiteit is uniek op deze bijzondere dag. Xander deelt zijn kennis en ervaring op basis van jarenlang onderzoek naar de dynamiek en taal van het universum. Je maakt op deze dag een innerlijke reis om de aanwezige potentie van licht en energie daadwerkelijk te integreren!

Wat levert het jou op?
De masterclass heeft tot doel een innerlijk transformatieproces teweeg te brengen waardoor jouw bewustzijn zich verruimt en Lichaam, Ziel en Geest met elkaar in verbinding komen en een eenheid vormen. Xander deelt spelenderwijs en op toegankelijke wijze zijn kennis en inzichten die aansluiten op het nieuwe tijdperk waarin wij leven. Je maakt kennis met het Alchemistische zuiveringsproces dat Xander heeft ontwikkeld, met daarin vijf diepgaande en essentiële transformaties voor de mens:

Liefde

Van zelfliefde naar onvoorwaardelijke liefde

Wijsheid

Van kennis naar inzicht

Eenvoud

Van de buitenwereld naar de binnenwereld

Synchroniciteit

Van afgescheiden naar verbinding

Genezing

Van onbalans naar balans

Voor wie bestemd?
Om mee te kunnen doen dien je, vanzelfsprekend, nieuwsgierig te zijn naar de zin van het leven. In principe is iedere geïnteresseerde van harte welkom! Het niveau van de theorie en oefeningen is bovengemiddeld.

Het is prettig als je al enige ervaring hebt opgedaan met bijvoorbeeld yoga, meditatie, ontspanningsoefeningen of innerlijk proceswerk. De oefeningen vinden plaats in groepsverband en in tweetallen.

  • Tijd: 10.00 – 16.30 uur
  • Datum: zaterdag 22 februari
  • Kosten: 95 euro
  • De masterclass wordt gegeven door Xander van der Zijden
  • De locatie is een zeer mooie grote ruimte (Kerk) in Oud-Beijerland met gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Inschrijven via de website van het Levenscollege. 

Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Oudeweg 147, 2031CC Haarlem
  • 0622714878
  • KvK: 61797944 / BTW: NL136018063B03
  • Bank: NL23 ABNA 0551377925